Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Sunt de acord și accept că societatea BELLA FARFALLINA SRL (cu sediul în BUCURESTI SEC 4, BD METALURGIEI NR 132 BIROU 1 BL B1A SC1 AP 4, CIF 38597993, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/20468/20212017) denumită în continuare “DATE CU CARACTER PERSONAL – ACTUALIZARE

3.1. Aspecte Generale

Datele cu caracter personal ale clientilor vor fi prelucrate de către DATE CU CARACTER PERSONAL – ACTUALIZARE

3.1. Aspecte Generale

Datele cu caracter personal ale clientilor vor fi prelucrate de către BELLA FARFALLINA SRL (având datele de identificare prevăzute la începutul acestui document) în calitate de operator, persoană responsabilă pentru toate datele şi informaţiile clientilor, aşa cum acestea sunt colectate prin intermediul website-ului.

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor , după cum este descris mai jos, ne întemeiem pe următoarele baze legale:

Executarea contractului: Pentru a realiza scopurile acestui contract dintre CLIENT si BELLA FARFALLINA SRL, este necesară prelucrarea datelor personale ce sunt furnizate de CLIENT la plasarea și înregistrarea comenzilor

Interes legitim:  Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru îmbunătățirea serviciilor BELLA FARFALLINA SRL (prelucrarea datelor statistice și a datelor care nu pot permit identificarea persoanei), precum și protejarea intereselor BELLA FARFALLINA SRL.

Consimțământ – acordul:  CLIENTUL este invitat să-și dea consimțământul expres pentru următoarele scopuri de prelucrare: expedierea informațiilor, expedierea mesajelor promoționale și, în mod expres, pentru prelucrarea prin mijloace automatizate şi analiza comportamentului consumatorului (profilare).

Dacă clientul a acceptat să primească comunicări comerciale și mesaje promoționale, BELLA FARFALLINA SRL își rezervă dreptul de a îl informa în mod regulat prin intermediul conversației telefonice, poștei, poștei electronice, a mesajului prin telefonia mobilă (SMS) sau orice alt mijloc adecvat. Această comunicare comercială se va realiza atât pentru produsele BELLA FARFALLINA SRL, cât și pentru activitățile de promovare ale companiei BELLA FARFALLINA SRL, precum și ale companiilor afiliate și ale terțelor părți. Informarea poate să includă detalii despre produsele sau/și oferte, concursuri, precum și alte campanii promoționale. În orice caz, clientul își rezervă dreptul de selecție a acestora prin mijloacele puse la dispoziție prin intermediul paginei ccm boutique

De asemenea, dacă clientul nu mai dorește să primească materiale promoționale și informative, poate să își retragă consimțământul cu ușurință și în mod simplu:

3.2 Metode de plata:
Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele metode de plata:
– plata online cu cardul
– transfer bancar in baza facturii proforme

Plata online cu cardul:
Se poate plati online cu cardul avand sigla Visa sau Mastercard in conditiile prevazute de procesatorul online de plati.
Tranzactia se efectueaza prin Mobilepay – Netopia Payment sau prin Twispay

Transfer bancar in baza facturii proforme:
Plata prin transfer bancar se face in baza facturii proforme catre:
BELLA FARFALLINA SRL CUI 38597993
Cont: RO44INGB0000999911456304
Banca: ING Bank Romania
Detalii plata: numarul facturii proforme
Dupa efectuarea platii, trimiteti confirmarea acesteia pe comenzi@ccmboutique.co

Livrarea comenzilor
Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei  se face prin firme de curierat in termen de 2-3 zile de la achitarea produsului (CARGUS,DPD)
Taxa de transport unica 19 lei.