GDPR

Definitii si Termeni

BELLA FARFALLINA SRL., persoana juridica, avand sediul social in BUCURESTI SEC 4, BD METALURGIEI NR 132 BIROU 1 BL B1A SC1 AP 4, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/20468/20212017, cod unic de inregistrare fiscala 38597993

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care intra pe Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BELLA FARFALLINA SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre BELLA FARFALLINA SRL. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste. cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Site – magazinul online gazduit la adresa web ccmboutique.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cosul meu – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge bunuri sau servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care bunurile sau serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea comenzii, cumparatorul/utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a bunurilor si serviciilor prin primirea de comunicari comerciale din partea acestuia.Document – prezentele termene si conditii.

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la bunuri si servicii adaugate in sectiunea “cont/cosul meu” sau sectiunea  “cont/favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.   

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre BELLA FARFALLINA SRL, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Plata cu 1 click – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in site, pus la dispozitia clientilor, utilizatorilor si/sau cumparatorilor prin intermediul site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

Documente contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea omenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.
2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe Site vor sta la baza contractului.

Politica de vanzare Online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.
Pentru motive justificate  BELLA FARFALLINA SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BELLA FARFALLINA SRL. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al BELLA FARFALLINA SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, BELLA FARFALLINA SRL.  isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4.  BELLA FARFALLINA SRL.  poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care  BELLA FARFALLINA SRL.  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3.5. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
3.7. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui bun sau serviciu, cumparatorului i se va solicita inscrierea unui review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator in cont. In acest fel, cumparatorul contribuie la informarea altor posibili utilizatori/ clienti/ cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor.

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat din cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.
6.2. Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
6.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat BELLA FARFALLINA SRL., in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre client/cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 30 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expira în termen de 14 zile de la:
– ziua în care cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului bun – in cazul in care cumparatorul comandă printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
6.6. In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va putea completa online formularul de retur de AICI. 
6.7. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

6.9.3 Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dvs. (“Primire comanda / confirmare”). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca produsul a fost expediat (“Confirmarea Expedierii”). In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

BUNURI/SERVICII pentru care nu se asigura dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
7.1.2. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre vanzator;
7.1.3. furnizarea de bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.5. furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
7.1.6. furnizarea de bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

Confidentialitate

8.1.  BELLA FARFALLINA SRL. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.   BELLA FARFALLINA SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Comunicari Comerciale

9.1. Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat vanzatorului pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, dupa cum urmeaza:
9.2.1. prin modificarea setarilor din cont la sectiunea “Abonarile mele”.
9.2.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la vanzator sau.

9.2.3. prin contactarea  vanzatorului.

9.2.4. Renuntarea la primirea comunicarilor comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document

9.3. Prin adaugarea de bunuri in sectiunea din cont:

“Cosul meu”, vanzatorul va transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari comerciale cu privire:

•    la modificarea pretului bunurilor sau serviciilor adaugate in sectiunea “cosul meu”,

•    la recomandari de bunuri similare cu cele adaugate in sectiunea “cosul meu”

•    la existenta bunurilor in sectiunea “cosul meu” si

•    disponibilitate stoc bunuri

“Favorite”, vanzatorul va transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari comerciale cu privire:

•    la modificarea pretului bunurilor sau serviciilor adaugate in sectiunea “Favorite”,

•    la recomandari de bunuri sau servicii similar cu cele adaugate in sectiunea “Favorite”

•    disponibilitate stoc bunuri

9.4. In urma achizitionarii unui bun, vanzatorul va transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari comerciale cu privire la:

•    sugestii de bunuri sau servicii recomandat a fi utilizate impreuna cu bunul sau serviciul achizitionat

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la comunicarile comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la vanzator sau prin contactarea vanzatorului in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de bunuri si servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetarii de piata si al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs., transmise catre terți și nici nu  vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin  accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea vanzatorului.

Facturare – Plata

10.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului ccmboutique.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de BELLA FARFALLINA SRL., , precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise BELLA FARFALLINA SRL., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
10.6. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre BELLA FARFALLINA SRL in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect intr-un mesaj in paginacde contact.

10.8 Datele cardului de plata ale clientului/ utilizatorului/ cumparatorului nu vor fi accesibile NETOPIA PAYMENTS SA  si nici nu vor fi stocate de catre de BELLA FARFALLINA SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul/ utilizatorul/ cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
10.11. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
10.12. Pentru motive de securitate a tranzactiilor clientul/ utilizatorul/ cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

Livrarea bunurilor

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator , conform optiunii clientului.
11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
11.3. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

Raspundere

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Ccumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
14.2. Prin crearea si utilizarea contului, clientul / utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.
14.3. Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.
14.4. Ulterior crearii contului utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre  BELLA FARFALLINA SRL., acestia fiind opozabili clientilor / utilizatorilor/ cumparatorilor de la data afisarii in site.Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rog sa parcurgi politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document.

Fololsirea Cookie-Urilor

Te rog sa parcurgi politica de cookies, care face parte din prezentul document.

Forta majora

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BELLA FARFALLINA SRL.si clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.